Boloňské špagety

SUROVINY:
500 g mletého hovězího masa
400 g špaget
500 g rajského protlaku
1 cibule
3 stroužky česneku
olivový olej
2 lžičky třtinového cukru
provensálské koření
sůl a pepř
150 g eidamu

POSTUP:
Špagety dáme vařit podle návodu. Mezitím na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek. Mleté maso promícháme, osolíme, opepříme, přidáme k cibulce a společně podusíme. Když je maso měkké, přidáme provensálské koření, cukr, rajský protlak a řádně promícháme. Na talíř dáme špagety, přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
Můj tip: Špagety můžete nahradit například těstovinami penne.

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 100 Kč



http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=31

Oblíbené příspěvky