Pomazánka z restované mrkve

SUROVINY:
3 mrkve
1 kořenová petržel
1 gervais
2 stroužky česneku
sůl a pepř
pár kapek citronové šťávy
lžíce másla

POSTUP:
Mrkev i petržel zbavíme slupky a nastrouháme na hrubém struhadle. V pánvi rozpustíme máslo a dáme na něj restovat zeleninku. Po chvilce přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a za občasného míchání restujeme asi 8 minut. Restovanou zeleninu přesypeme do misky a necháme 10 minut odpočinout. Poté zakápneme citronovou šťávou, přidáme přírodní gervais a důkladně promícháme. Mažeme na celozrnné pečivo.

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 35 Kč


http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=34

Oblíbené příspěvky