Mrkvové a celerové hranolky s dipem

SUROVINY:
3 mrkve
5 řapíků celeru
Na dip:
200 g zakysané smetany
150 g zralé nivy
půl stroužku česneku
sůl a pepř

POSTUP:
Mrkev i řapíky celeru očistíme a mrkev zbavíme slupky. Pokrájíme na stejné hranolky. Nivu nastrouháme na jemném struhadle a v mističce smícháme se zakysanou smetanou. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a řádně promícháme. Zeleninové hranolky podáváme s dipem. Já k tomu podávala ještě řízečky z panenky a avokádo obalené v drcených oříškách.

Doba přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 55 Kč


http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=19

Oblíbené příspěvky