Bruschetty s avokádem a parmezánovým chipsem

SUROVINY:
3 rohlíky
30 g parmezánu
50 g eidamu
50 g uzeného lososa
2 avokáda
šťáva z 1/2 limetky
malý stroužek česneku

POSTUP:
1. Rohlíky pokrájíme na tenké plátky a na suché pánvi opečeme do křupava. Eidam a parmezán nastrouháme najemno a pečlivě promícháme. Plech vysteleme pečícím papírem a čajovou lžičkou klademe v rozestupu na papír. Dáme péct do vyhřáté trouby při 150°C až do zezlátnutí. Necháme vychladnout.
2. Zralé avokádo zbavíme pecky a slupky. Nakrájíme ho na drobné kousky a dáme do misky. K avokádu přidáme šťávu z limetky a prolisovaný česnek. Řádně promícháme a mažeme na bruschetty. Ty následně zdobíme chipsy a plátkem uzeného lososa.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 45 ks
Orientační cena: 160 Kč

 http://www.afashion.cz/index.php?route=common/home

Oblíbené příspěvky