Losos s plněným portobellem

SUROVINY:
4 portobella
hrst bazalky
5 sušených rajčátek
7 cherry rajčátek
1 mozzarella
česnekový olivový olej
1 lžička konopných semínek
sůl a pepř
Na lososa:
4 plátky lososa
sůl a citronový pepř
rozmarýn
olivový olej

POSTUP:
1. Portobella vydlabeme a vložíme na plech vystlaný pečícím papírem. Dáme péct při 180°C na 10 minut. Bazalku nasekáme a dáme do misky, přidáme vnitřky z portobella, lžičku konopných semínek, pokrájená sušená a čerstvá cherry rajčátka a mozzarellu. Směs okořeníme solí, pepřem, zakápneme olejem a řádně promícháme. Touto směsí naplníme portobella.
2. Lososa zbavíme šupin, opláchneme a osušíme. Následně ho potřeme olivovým olejem a okořeníme solí, citronovým pepřem a rozmarýnem. Přidáme k portobellu a pečeme při 180°C asi 15 minut. Podáváme s vařeným bramborem.

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 260 Kč

 https://www.facebook.com/afashion.cz

Oblíbené příspěvky