Pstruh s hráškovým kuskusem

SUROVINY:
180 g kuskusu
zeleninový vývar
2 bobkové listy
3 kuličky nového koření
180 g hrášku
1 cibule
1 pstruh
olivový olej
sůl a citronový pepř
parmezán na posypání

POSTUP:
1. Kuskus připravíme podle návodu v zeleninovém vývaru s bobkovým listem a novým kořením. Cibuli pokrájíme na malé kostičky a orestujeme na troše oleje do zezlátnutí. Poté přisypeme hrášek a pozvolna ho prohříváme asi 3 minuty. Tuto směs smícháme s připraveným kuskusem.
2. Pstruha rozporcujeme na filety, vykostíme, řádně opláchneme a následně osušíme. Filety pomažeme olivovým olejem, posypeme solí, citronovým pepřem a dáme péct do vyhřáté trouby při 200°C na 10 minut. Podáváme posypané parmezánem. K jídlu jsem si ještě ogrilovala cherry rajčátka.

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 75 Kč

http://www.afashion.cz/index.php?route=product/category&path=62_122

Oblíbené příspěvky