Vepřová panenka na rozmarýnu s caprese

SUROVINY:
2 panenky
olivový olej
sůl a pepř
větvička rozmarýnu
Na caprese:
5 rajčat
3 mozzarelly
lístky bazalky
lžíce piniových oříšků
lžička medu
lžíce olivového oleje
lžička balzamika
lžička hrubozrnné hořčice
sůl a pepř

POSTUP:
1. Panenku očistíme, opláchneme a osušíme. Potřeme ji olivovým olejem, okořeníme solí, pepřem a posypeme nasekaným rozmarýnem. Na rozehřátém olivovém oleji zprudka orestujeme ze všech stran. Dáme péct do vyhřáté trouby při 150°C na 15 minut.
2. Rajčata a mozzarellu pokrájíme na plátky. Na střídačku skládáme plátek rajčete, mozzarelly a lístek bazalky. Tak dlouho dokud nám suroviny nedojdou. V hrnečku smícháme med, olivový olej, balzamiko, hořčici, sůl a pepř. Řádně promícháme a poléváme salát caprese touto směsí. Na závěr ještě posypeme oříšky.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 4
Orientační cena: 170 Kč

http://www.afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=22

Oblíbené příspěvky