Tilápie s pečenou zeleninou

SUROVINY:
1 celer
4 mrkve
1/4 květáku
olivový olej s česnekem
sůl a pepř
kari koření 300 g chlazené tilápie nilské
sůl a citronový pepř
lžička olivového oleje

POSTUP:
1. Celer a mrkev zbavíme slupky, pokrájíme na nudličky a vložíme do zapékací mísy. Květák rozdělíme na malé části a přidáme k zelenině. Vše zakápneme olivovým olejem s česnekem, přisypeme kari koření, sůl a pepř. Zeleninu řádně promícháme a vložíme do trouby předehřáté na 220°C. Občas promícháme a pečeme asi 1 hodinu.
2. Rybu očistíme, opláchneme vlažnou vodou a osušíme. Následně ji pomažeme olivovým olejem, okořeníme solí a citronovým pepřem. Dáme do vyhřáté trouby při 180°C na 15 minut. Rybu podáváme s pečenou zeleninou. Můžeme přidat i vařený brambor.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 4
Orientační cena: 100 Kč

http://www.afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=21

Oblíbené příspěvky