Kuřecí steak na tymiánu s marinovanou mozzarellou

SUROVINY:
1 kuřecí prso
sůl a pepř
sušený tymián
lžička másla
olivový olej
Na marinovanou mozzarellu:
3 mozzarelly
lžíce nasekané bazalky
5 sušených rajčátek
100 g cherry rajčátek
půl stroužku česneku
3 lžíce olivového oleje

POSTUP:
1.
V míse promícháme olivový olej s prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Do oleje přidáme na měsíčky pokrájenou mozzarellu, na nudličky pokrájená sušená rajčátka a přepůlená cherry rajčátka. Řádně mozzarellu promícháme a necháme 1 hodinu odležet v lednici.
2. Kuřecí prso podélně přepůlíme, pomažeme olivovým olejem, okořeníme solí, pepřem a posypeme tymiánem. V pánvi rozehřejeme olivový olej s máslem a pozvolna kuřecí prsíčka opékáme z obou stran. Masíčko podáváme s marinovanou mozzarellou.

Doba přípravy:
1 hodina
Počet porcí: 2
Orientační cena: 110 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=common/home

Oblíbené příspěvky