Plněná vepřová panenka s těstovinovým salátem

SUROVINY:
450 g vepřové panenky
150 g kozího sýra s modrou plísní
sůl a pepř
olivový olej
Na salát:
150 g kukuřičných těstovin penne
hrst zelených oliv
pár sušených rajčátek
pár listů salátu
olivový olej
sůl a pepř

POSTUP:

1. Panenku podélně krájíme tak, aby nám vytvořila co největší plát. Ten následně zlehka naklepeme a okořeníme solí a pepřem. Kozí sýr na tento plát nastrouháme a svineme do pevné rolády. Panenku potřeme olivovým olejem a zabalíme do žáruvzdorné folie. Následně dáme do zapékací mísy a pečeme při 190°C asi 25 minut.
2. Těstoviny uvaříme podle návodu, scedíme a dáme do velké plastové mísy. K těstovinám přidáme na tenké plátky pokrájené olivy, nasekaná rajčátka, pokrájený salátek a řádně vše promícháme. Podle chuti osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Salát podáváme s panenkou, kterou jsme pokrájeli na plátky a napíchli na špejli.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 4
Orientační cena: 150 Kč




http://www.afashion.cz/
 

Oblíbené příspěvky