Rajčátka plněná žampiony

SUROVINY:
4 velké žampiony
lžička másla
lžíce olivového oleje
2 šalotky
1 stroužek česneku
2 mozzarelly
10 rajčat
lžíce nasekané bazalky
sůl a pepř

POSTUP:
1.
V pánvi rozehřejeme máslo s olejem a zpěníme na něm nasekanou šalotku. Po chvilce přidáme na malé kostičky pokrájené žampiony. Ty restujeme do zlatavé barvy a poté necháme vychladnout.
2. Rajčátka opláchneme, při vršku seřízneme, vnitřek vydlabeme a následně pokrájíme na menší kousky. Vnitřky přidáme k žampionům. K žampionům také přidáme prolisovaný česnek, nasekanou bazalku a nastrouhanou mozzarellu. Okořeníme solí, pepřem a směs řádně promícháme. Touto směsí plníme rajčátka a pečeme při 190°C asi 10 minut.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 3
Orientační cena: 75 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=19

Oblíbené příspěvky