Losos na másle se špenátovým salátem

SUROVINY:
270 g lososa
sůl a pepř
2 lžíce másla
Na salát:
100 g špenátu
200 g cherry rajčátek
půl okurky
lžíce piniových oříšků
olivový olej
balzamicový ocet
sůl a pepř

POSTUP:
1.
V pánvi rozehřejeme máslo. Lososa zbavíme šupin, řádně opláchneme a osušíme. Lososa osolíme, opepříme a dáme restovat lososa z obou stran.
2. Očištěný špenát vložíme do mísy, přidáme přepůlená cherry rajčátka, pokrájenou okurku a piniové oříšky. Salát zakápneme balzamikovým octem, olivovým olejem a podle chuti osolíme a opepříme. Řádně promícháme. Lososa podáváme se salátem.

Doba přípravy:
20 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 190 Kč




http://www.afashion.cz/index.php?route=common/home


Oblíbené příspěvky