Karbanátky z uzené makrely

SUROVINY:
1 uzená makrela
1 vejce
2 středně velké uvařené brambory
lžíce nasekané petrželky
strouhanka
sůl a pepř

POSTUP:
Makrelu obereme a pečlivě vybereme kosti. Natrhané kousky dáme do mísy, přidáme najemno nastrouhané brambory, vejce, sůl a pepř. Pečlivě vidličkou promícháme a podle potřeby můžeme přidat strouhanku. Ze směsi tvoříme placičky a následně je vyskládáme na plech pokrytý pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 45 minut. Ale spíše se řiďte podle barvy karbanátků. V polovině pečení karbanátky otočíme. Podávala jsem s pečeným bramborem, mrkví a kořenovou petrželí.

Doba přípravy:
1 hodina
Počet porcí: 4
Orientační cena: 45 Kč



http://www.afashion.cz/index.php?route=common/home

Oblíbené příspěvky