Pečený hermelín s polníčkovým salátem

SUROVINY:
1 hermelín
2 plátky sušené šunky
120 g polníčku
2 rajčata
1 lžíce olivového oleje
1 lžička balzamikového octa
1 lžička medu
půl lžičky hrubozrnné hořčice
sůl a pepř

POSTUP:
1.
Hermelín podélně překrojíme. Plátky šunky krájíme na asi centimetrové plátky a jimi pak omotáváme hermelín do tzv. mřížky. Vložíme do vyhřáté trouby na 200°C na asi 20 minut.
2. Mezitím si připravíme salát. Polníček vložíme do velké mísy a přidáme pokrájená rajčata. V hrnečku smícháme olivový olej, balzamikový ocet, med, hořčici, sůl a pepř. Zálivku řádně promícháme a vmícháme do salátu, který následně podáváme s pečeným hermelínem.


http://afashion.cz/index.php?route=common/home

Oblíbené příspěvky