Polníčkový salát se slaninou, sušenými rajčaty a smaženým hermelínem


SUROVINY:
80 g polníčku
5 sušených rajčat v oleji
100 g snídaňové anglické slaniny (mají dobrou v penny marketu)
olivový olej
balzamikový ocet
1 hermelín
hladká mouka
rozšlehané vajíčko
strouhanka
olej

POSTUP:
1.
Hermelín přepůlíme a obě části obalíme v trojobalu. Nejprve v mouce, vajíčku a závěrem ve strouhance. V pánvi rozehřejeme olej a hermelíny smažíme z obou stran do zlatavé barvy.
2. Mezitím co se nám smaží hermelín, si připravíme salát. V suché pánvi opražíme na nudličky pokrájenou slaninu. Do mísy dáme polníček, na nudličky pokrájená rajčátka, opraženou slaninu a salátek zakápneme olivovým olejem a balzamikem. Podle chuti můžeme osolit a opepřit. Promíchaný salát podáváme se smaženým hermelínem.



www.afashion.cz

Oblíbené příspěvky