Vinná klobása s hořčicí a rozmarýnem

SUROVINY:
vinná klobása na 2 porce
2 lžíce dijonské hořčice
lžička nasekaného rozmarýnu
sůl a pepř
Na brambory:
3 středně velké brambory
lžíce piniových oříšků
100 g čerstvého baby špenátu
1 stroužek česneku
2 jarní cibulky
lžíce másla

POSTUP:
Brambory dáme vařit ve slupce do změknutí. Vinnou klobásu svineme do šneka a dáme ji do zapékací mísy. Klobásku osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a posypeme rozmarýnem. Dáme do vyhřáté trouby na 190°C péct na asi 25 minut. Uvařené brambory zbavíme slupky. Ve WOK pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm nasekanou jarní cibulku společně s piniovými oříšky. Po chvilce přidáme česnek nakrájený na tenké plátky a baby špenát. Pár minut restujeme, poté přidáme brambory a rozšťoucháme je se směsí. Podle chuti můžeme dokořenit solí a pepřem. Upečenou vinnou klobásu podáváme se šťouchaným bramborem.


www.afashion.cz

Oblíbené příspěvky