Italský předkrm

SUROVINY:
1 buvolí mozzarella
italská sušená šunka
pečivo
sůl a pepř
olivový olej
Rajčatová směs:
150 g rajčat
olivový olej
balzamico
půl malého stroužku česneku
Na avokádovou směs:
1 avokádo
4 sušená rajčátka v oleji
půl stroužku česneku

POSTUP:
1.
Rajčata pokrájíme na malé kostičky a dáme je do misky. Zakápneme olivovým olejem a balzamikem. Dále přidáme prolisovaný česnek a podle potřeby sůl a pepř.
2. Avokádo zbavíme slupky, pecky a nasekáme na malé kousky. Vložíme do mísy, přidáme prolisovaný česnek, nasekaná sušená rajčátka, sůl a pepř. Řádně promícháme.
3. Na břidlicový talíř úhledně klademe mozzarellu, šunku, opečené pečivo, rajčatovou směs a avokádovou směs. Mozzarellu zakápneme olivovým olejem a okořeníme solí a pepřem.


www.afashion.cz

Oblíbené příspěvky