Kuskusový salát s bavorskou klobáskou

SUROVINY:
130 g kuskusu
zeleninový vývar
260 g rajčat
150 g čerstvého hrášku
1 avokádo
1 okurka
malá hlávka salátu
sůl a pepř
olivový olej
8 bavorských klobásek
8 plátků slaniny

POSTUP:
1.
Kuskus připravíme podle návodu s tím rozdílem, že vodu nahradíme vývarem. Do velké mísy dáme na kostičky pokrájená rajčata, avokádo, okurku, vyloupaný hrášek a natrhaný salát. Zeleninu osolíme, opepříme, zakápneme olejem a řádně promícháme.
2. Klobásy obalíme do slaniny a dáme do předehřáté trouby. Pečeme při 200°C do zezlátnutí slaniny. Klobásy podáváme se salátem.


www.afashion.cz

Oblíbené příspěvky